Just de ja!

... Kom precis på att jag har en blogg som jag har börjat upptatera på igen, så här sitter jag och har inget att skriva alls, därför tänker jag packa och sedan gå o lägga mgi!
HEJDÅ!

Plugg plugg plugg

Åh, verkligen HATAR söndagar! Det hela blir inte bättre genom att man ska plugga och detta kassa vädret :( ÅH! Detta är inte majväder för mig, förra året kunde man ju fan gå runt i shorts och bara mysa :(
Nej nu får jag nog fortsätta med mitt metrelogiarbete som jag inte har lämnat in ännu -.-
Förstår inte varför Palms uppgifter ska vara så satans tråkiga :(

Medina

Ingen har väll missat Medina? Hon som sjunger You & I, i alla fall, har tänkt jätte länge på att ladda ner hennes skiva oooops, olagligt (A) Och jag gjorde det precis, och satan vad hon är bra, trodde bara You & I vad bra men icke! Medina är riktigt bra, fast jag tror hon är bäst på danksa, lite annorlunda blir rätt enformigt att lyssna på engelska all the time ;)
Som en dansk Lady GaGa


Fashion Against Aids

Hittade för någon dag sedan HM's nya kollektion Fashion Against Aids och jag måste tillägga att jag blev posiitivt förvånad över kläderna, innan har de haft t-shirts med olika budskap men nu kör de på mer vågade kläder and I like it alot! De har inte bara tatt kläder utan festival kits och tält tillochmed hörlurar har de designat!
Kolla på hela kollektionen här!
99kr


199kr


249kr


299kr


299kr


699kr

Hooh!

Tänka sig att folk fortfarande klickar sig in här ;)
Hehe, det gillas lite smått ;)
Jag suger på att blogga, ny telefon har jag inte heller utan den var försenad tack vare ISLAND! Men nästa vecka skulle den komma in :) Det gillas oerhört mycket :)

Malmö

Fyllde år igår naajs! Så idag åker jag in till Malmö för att handla ny telefon!
Hörs när jag är hemma igen :)

Sommarjobb

Jag ringde mitt sommarjobb innan och tänkte höra hur mycket de hade tänkt sig att jag skulle jobba, och det visade sig att jag bara skulle jobba typ 4veckor men efter ett tag ändrade hon sig och nu börjar jag jobba 4 dagar efter skolan slutar och ända fram tills 15 augusti. FATTA SÅ BRA DET ÄR :D Lönen är heller inte speciellt dålig, mellan 60-70kr/timmen :)
JAG ÄR LYCKLIG :D

HAAAAALÅ!

Hejsan bloggen!
Som ni vet har jag ju tappat min mobil och jag har börjat fundera på en ny, jag kan ju inte leva i en bubbla att den kommer tillbaka så mitt sörjande har börjat gå över dock ´ska jag ändå försöka hitta den.
Jag har hittat två telefoner som är billiga och rätt bra :) Den ena är HTC's nya riktigt fin och verkar ha bra kamera och den andra är en Samsung som är billigare dock inte lika bra kamera. Hm, är lite kluven
Samsung den till vänster

HTC smart

döööd

hehe, typ sovit hela dagen och jag vill inte påstå att det är många knyck som har tagits idag :o
Nu ska jag ääääta :D

Valborg 2010

Valborg igår då ju, rätt mysigt eller väldigt mysigt :) Dock tappade jag min mobil på bussen! FAN FAN FAN! Kortet är spärrat och nu hoppas jag att skånetrafiken har min lilla lur som ligger på deras kontor och jag får ingen kontakt med dem förrän på måndag :( Mamma var heller inte glad när jag berättade, dock förstår jag henne! Så det känns nog som att jag kan drömma om att åka till Danmark nästa vecka!
Nu måste jag ner och iakta den gamle hunden hon e sjuk. Inte skoj alls :(...

10 Snabb tips

De mesta av tipsen på Bakisguiden handlar om att förbereda sig för att lindra sin baksmälla. Denna del är till för dig som har missat den biten , är bakis nu och behöver lindring på en gång! 

Ledsen kompis, det är lite försent nu! Du skulle ha bytt ut sista ölen mot vatten! Den där efterfesten som kändes så smart igår kanske inte var så smart trots allt!

Men det är lätt att vara efterklok, det som återstår att göra är att göra det bästa av situationen. 
Nedan följer därför 10 tips som hjälper dig lindra dina plågor direkt! 

Gårdagens synder är redan gjorda och du behöver hjälp nu! 

Här är 10 tips till hur du kan må bättre:
1, Drick vatten! Alkoholen har påverkat dina njurar så du lider av vätske brist. 
2, Drick resorb! Bäst att ta innan man går och lägger sig men fungerar även dagen efter (finns att köpa på Apoteket).
3, ät pickles!
4, Ta en promenad och se till att andas djupt (om du är på jobbet och inte kan ta en lång promenad, gå till fönstret och dra några djupa andetag).
5, Ha sex! För många är bakis sex bättre än sex utan att vara bakis och det sägs att endorfinerna som skapas hjälper dig att lindra din baksmälla (har du ingen partner får du lösa det på egen hand...).
6, Ta dig till en simhall och ta dig en simtur! Mycket effektivt mot baksm&aumlla.
7, ät eller drick saker med mycket fructos. Frukter i alla dess former eller juice. är apelsin juicen för stark för din mage testa med äppel juice.
8, Drick sportdryck typ Gatorade eller Powerade.
9, Ät kolhydrater då du antagligen har låg blodsocker nivå.
10, Gå och lägg dig! Sova bort baksmällan är alltid effektivast.
Behöver jag säga mer? Jag är lite smått bakis jao :(

RSS 2.0