Sucess

Om någon nu har missat att Kissie har gjort en låt så vet ni nu i alla fall :)
Men jag måste medge att jag blev riktigt besviken första gången jag hörde den, sen lyssnade jag igen och igen och tillsist var jag fast. Det känns pinsamt att säga det men ja, den är bra! Dock hade man ju kunnat ha lite mera text men även Kissie lär sig av sina misstag, nästa låt hoppas vi på att det blir en riktigt grym låt.
Bild lånad av Kissie

beställt

Nu när jag har sommarjobbat har jag ju lite pengar och he, det är inte bra :o Shoppar som aldrig förr! Dock har jag precis beställt hem lite grejjer :) NAAAJS! höhö
Jag kunde inte låta bli (A)

Ska se hur det ser ut på, gillar jag de behåller jag annars säljs de på tradera sen :)


I'm alive

Typ godmorgon. Dock har jag varit vaken sen 9 av lilla Emma, men jag blev människa typ precis. Dock sitter jag fortfarande i gårdagens kläder för jag inte har orkat dusche sen jag kom hem :( Hem åkte jag ju inte igår, sov hos Sara (Emmas brors tjejs lägenhet) vilket var skönt igår men inte idag när man fick sitta på en buss -.- Men äh :D
Annars var det skit trevligt igår med mycket skratt och trevliga människor :D Vi lämnade Kroksbäck runt 1 för att käka fyllemat på Stippes som Amra och jag hade sett framemot VÄLDIGT mycket och gott var de :)
Dock orkar jag inte sitta här längre, hörs kanske sen :D
Fint ska de va ;)

party all the time and sleep all day

Nu drar jag på partay! Lite pepp javisst!
Jeansjacka: HM
T-shirt: MQ
Shorts: HM

Ett par jeans hänger också med just in case u know!

-


ehh god kväll!

höhö, idag är jag satans så trött! Trots det upptaterar jag, borde få någon slags applåd typ.
Dock hade det inte hänt något spännande idag, jobbade som vanligt. Tompa sa att det tar typ 10år innan man börjar ha jobbet som sin vardag men de tycker verkligen inte jag :o Efter nu 5 veckor så har jag det redan som vardag, antingen är det jag som är knäpp eller så har han fel, dock gissar jag på att Tompis har fel ;)
Om någon nu skulle bry sig ska jag duscha sen tömma diskmaskinen sen se Filippa Bark ;) Filippa Bark är underbar :D

RSS 2.0