Sabina

Sabina har äntligen fattat att det inte är så svårt med bloggnamn :D
Hon har skaffat blogg nu ;D
http://saaabinas.blogg.se/
Shoes shoes shoes

Förlåt för dålig upptatering, ska försöka bättre mej ngn gång. Dock har jag ingen inspiration till att skriva ngt och jag vet inte vad bloggen ska handla om. Äh, varför bryr jag mej, jag skriver när jag vill och har lust! Ingen som bestämmer här inte!!

Till inlägget nuva.
Var i Malmö idag med mammi och syster. Blev ett par skor, Converse för en gångs skull. Den senaste tiden har jag varit fattig student så har inte kunnat köpa äkta Converse, kört på budget från skopunkten, men nu har jag betalt av min mobil så har lite extra pengar över och det har precis varit jul! ;)


550 kr


Seeegt!

Okej, jag suger på att blogga. Har inte haft tid, och där ljög jag. Jag har haft tid bara inte orkat. Dåligt av mej! Ska försöka bättra mig.
Idag ska jag bara julfixa hundarna med borstning och kloklippning u name it. Rätt skönt dock är det riktigt jobbigt och ryggen tar kål på en!
Nu måste jag första dralla ut med vovvarna, sedan är det bara Emma kvar sen har jag fixat båda hundarna, stolt oh yes ;D

Julklappar

Nu sticker vi ner till stan och köper de sista julklapparna, dck är mina sista julklappar till Tilda. Hm, tror hon får någon leksak eller lite godis eller nått. Nått kul ska hon få. INSPIRATION tack och hej!

Detta är konst
Sophia Somajo

Sophia är Sveriges snyggaste brud, och grym på musik är hon också. Hon är värd precis all uppmärksamhet hon får, vilket är alldeles för lite. Tyvärr. Skriv mindre om Carola och mer om Sophia, dock kanske det är just det som gör henne så speciell att det inte skrivs så mycket om henne?
Blogg igen

Va fan, jag testar igen.

Nu sitter jag i klistret igen, jag har börjat blogga .
Jag kommer tröttna på bara några dagar, men jagfår väll försöka igen.
Alla andra försöker och försöker dock bara väldigt få som får en stor blogg som folk verkligen läser.
WTF, värt ett försök!
I'm back!


RSS 2.0